• Let op: mogelijk langere levertijd! Door de Coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt. Klik op Meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Wij zijn vandaag tot 18:00u open!

Vragen? Bel 0523 - 270 680

Corona update

Op 13 november 2020 is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het kabinet hoopt met dit verbod de hulpdiensten tijdens de jaarwisselingen te ontlasten in deze coronatijd.

Het is momenteel dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch of vuurwerk op de website danknaljegoed.nl te bestellen.

Wel is bij ons in de winkel het cat. 1 vuurwerk (kindervuurwerk) gewoon te koop.

 

Let op: mogelijk langere levertijd voor webshop bestellingen.

Door de Coronacrisis wordt er in onze webshop veel meer besteld. Zowel bij onze eigen bezorgservice als bij onze bezorgpartners is het erg druk, hierdoor is de kans groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt.

Heeft u een bestelling geplaatst of wilt u een bestelling plaatsen en heeft u vragen over de levertijd? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Corona update oktober 2020

Omdat wij meerdere vragen krijgen van klanten, willen we jullie graag informeren hoe Plaggenmarsch Tuinmeubelen omgaat met het Coronavirus.

- Onze winkel in Hardenberg is gewoon geopend, kijk hier voor onze actuele openingstijden.
- Mondakpjes zijn niet verplicht maar adviseren u wel om deze te dragen tijdens het bezoek aan onze winkel.
- In onze winkel hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen om het virus niet verder te verspreiden.
- Onze webshop is gewoon 24/7 geopend en bereikbaar.
- Onze eigen bezorgers en ook onze bezorgpartners zijn ook gewoon aan het werk en kunnen uw orders normaal bij u leveren..

Wat wij wel anders aanpakken:

- In onze winkel houden we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
(zowel klanten als personeel)
- Zowel het personeel in de winkel als onze bezorgers zullen geen handen meer geven.
- Heeft één van onze medewerkers (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Dan is ons beleid dat hij/zij thuis blijft.
- Heeft u als klant klachten als; (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Wees dan verstandig en bezoek onze winkel nu nog even niet, we zien je later graag terug, of shop direct in onze uitgebreide webshop.
- Daarnaast verzoeken wij u in de winkel of bij onze eigen bezorgservice zo veel mogelijk contactloos te betalen.

- Heeft u reeds een bezorgafspraak gemaakt en heeft klachten als; (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Neemt u dan z.s.m. contact met ons op! 

Heeft u algemene vragen aan Plaggenmarsch of heeft u specifieke vragen over hoe wij omgaan met het Coronavirus?

Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 0523-270680.

Let op: mogelijk langere levertijd!

Door de Coronacrisis wordt er online veel meer besteld. Zowel bij onze eigen bezorgservice als bij onze bezorgpartners is het erg druk, hierdoor is de kans groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt.

 

Laatst bekeken