Levering binnen 1 tot 5 werkdagen!
Alle merken onder 1 dak
Meer dan 60 jaar ervaring
Klantenservice: 0523 - 270 680

Kortingscodes

Kortingscode Plaggenmarsch

Wij krijgen regelmatig berichten dat er online verschillende kortingscodes worden aangeboden van Plaggenmarsch tuinmeubelen. Maar, als de kortingscode ingevoerd wordt, deze niet werkt.

Dit komt omdat de kortingscodes niet door ons vertrekt zijn, wij werken met kortingscodes voor onze cadeaubonnen en in sommige gevallen werken wij met een actie gerelateerde kortingscode.

De kortingscodes die op verschillende websites vermeld worden, zijn hier geplaatst zonder medeweten of toestemming van ons. Dit zijn dus ook géén kortingscodes van Plaggenmarsch tuinmeubelen, maar verzonnen codes, waarschijnlijk om bezoekers naar deze websites te trekken.

Bij Plaggenmarsch tuinmeubelen krijgt u altijd een superscherpe prijs, daarnaast hebben wij een laagsteprijs garantie op ons complete assortiment!

Vragen of kortingscodes of vragen over Plaggenmarsch tuinmeubelen?

Heeft u vragen over onze kortingscodes of heeft u vragen aan Plaggenmarsch tuinmeubelen? Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag en natuurlijk ment u altijd van harte welkom in onze showroom van maar liefst 7000 m2 in Hardenberg.

Contact opnemen? Stuur een email naar [email protected] of bel 0523 - 270 680.

Laatst bekeken