• Let op: mogelijk langere levertijd! Door de Coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt. Klik op Meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Wij zijn vandaag tot 18:00u open!

Vragen? Bel 0523 - 270 680

Producten van Delschen

Delschen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Delschen Parasolvoet 28kg Delschen Parasolvoet 28kg
Parasolvoet 28 kg. Geschikt voor parasols met stokdikte 25-55mm - Kunststof buis - Betonvoet met kunststof omhulsel - Goede wielen om de parasol gemakkelijk te kunnen verplaatsen
€ 49,95 € 69,95

Delschen

Delschen is een Duits bedrijf dat parasolvoeten ontwikkeld en nog vele andere producten. Bij het produceren van een parasolvoet wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo heeft u metalen, roestvrij stalen, natuurlijke betonnen, betonnen gevulde, granieten en vul bare parasolvoeten. Verder heeft Delschen ook nog andere producten in haar assortiment u kunt hierbij denken aan grondspiesen, accessoires en ingraafvoeten.

Delschen geschiedenis

Delschen is opgericht in 1940 in Grefrath door Josef Delschen als een beton fabriek. De productie van parasolvoeten begon in de 1960. De zonen Volker en Gernot runnen het bedrijf sinds 2004 en zijn de derde generatie.

Dankzij de geavanceerde productkwaliteit en het unieke assortiment producten heeft Delschen naam gemaakt als de internationale marktleider. Klanten in meer dan 30 landen waarderen de betrouwbaarheid, klantenservice en het hoge niveau van expertise van de onderneming.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken