• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Esschert Design

Esschert Design
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Esschert Design

Het doel van Esschert Design is om mensen te laten genieten van het buitenleven in zowel de tuin als de natuur. Esschert Design ontwikkeld en verkoopt een eigen en uniek assortiment met als basis, trend- en niche artikelen die het hele jaar door uit voorraad leverbaar zijn, evenals eenmalige specials.

Met de natuur als inspiratie bron biedt Esschert Design u uniek producten die kwalitiet en orinaliteit koppen aan functionaliteit. Esschert Design ontwikkeld grootten deels zelf en laat deze produceren. De producten van Esschert Design kenmerken zich als gerelateerd aan de natuur en tuinieren, functioneel en decoratief en innovatief, verrassend en leuk om te geven.

De producten van Esschert Design zijn afgestemd op verschillende stijlen namelijk klassiek, landelijk, jong, trendy en design gericht.

Esschert Design geschiedenis

Esschert Design werd opgericht in 1993 als familiebedrijf. Esschert Design begon als groothandel in tuinaccessoires en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend bedrijf met alles dat betrekking heeft op het tuinieren. De naam Esschert is afkomstig van een boerderij uit de 15-eeuw genaamd ‘Het Esschert’. Deze boerderij komt zowel terug in de naam als in het logo.

Esschert Design Sociaal ondernemen

Esschert Design is lid van BSCI. Esschert verwacht van haar leverancier dat zij de BSCI code naleven. Dat houdt in dat de onderneming zich houdt aan de principes van sociaal ondernemerschap. Dat is: redelijk loon en werkuren, verbod op gedwongen arbeid, kinderarbeid en discriminatie en recht op vereniging en een gezonde en veilige werkomgeving. Ook heeft Esschert Design een FSC- certificaat. Esschert Design is bezig met het scheiden van afval. Zo scheiden zij plastic, papier, metaal, hout en glas.

In de gemeente Enschede staat sociaal ondernemen centraal. Voor werkgevers die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede een keurmerk: Werkpakt. Esschert Design heeft dit keurmerk.

Het project werk en balans is succesvol afgerond. Dit project werd mede mogelijk gemaakt door Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie. Tijdens dit project werd er gekeken naar de duurzame inzetbaarheid van het personeel. Goed ondernemerschap stond hierbij centraal. Het doel was om gezond werken te bevorderen en werkstress terug te dringen.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken