• Onze fysieke winkel is t/m 9 februari gesloten. Bestellen op onze webshop is uiteraard wel mogelijk.
    Klik op meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Producten van SenS Line

SenS Line
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Sens Line Rhodos Dak 350x350cm - Paviljoen Doek Sens Line Rhodos Dak 350x350cm - Paviljoen Doek
S&S Line Dak voor Rhodos Paviljoen 350 x 350 cm Laatsten ! Let op! Dak is specifiek voor de Rhodos tent.Dit dak past zeer waarschijnlijk niet op andere paviljoenen
€ 119,00
Sens Line Menorca Parasol 300cm Rond Antraciet- Zweefparasol Sens Line Menorca Parasol 300cm Rond Antraciet-...
S&S Line Menoraca ronde zweef parasol 300cm doorsnede Stofklasse van het doek is Klasse 2 ( kleur vast gemiddeld 40- 80 dagen ) Deze parasol wordt geleverd inclusief kruisvoet (exclusief tegel) De parasol heeft een contragewicht van...
€ 99,00 € 149,00
Sens Line Salou Parasol 300cm Rond Antraciet Sens Line Salou Parasol 300cm Rond Antraciet
S&S Line Salou ronde middenstok parasol 300cm Donker grijs doek Stofklasse van het doek is Klasse 2 ( kleur vast gemiddeld 40- 80 dagen ) Deze parasol wordt geleverd exclusief voet De parasol heeft een contragewicht van minimaal 35Kg...
€ 59,95 € 99,95

SENS – Line

SENS Line importeert en exporteert verschillende soorten tuinmeubelen. Dit doen ze al met ruim 20 jaar ervaring om de Nederlandse markt. Door het zeer brede aanbod van tuinmeubelen gemaakt van verschillende materialen. U kunt hierbij denken aan wicker, teextileen, grenen, graniet en hardhout. Daarnaast heeft SENS Line een aanvullende collecties tuinaccessoires zoals bijvoorbeeld terrashaarden, barbecues, paviljoenen en zelfs brievenbussen. SENS Line heeft een passend assortiment voor iedereen.

SENS Line is continu op zoek naar de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Ook proberen zij continu te innoveren op zowel Nederlandse markt en de Duitse markt. Hierdoor blijft SENS Line elk jaar maar weer groeien en hebben mede daardoor in 2008 een filiaal geopend net over de grens in Duitsland. Daar heeft SENS Line een showroom van 1800m2 en een nieuw voorraad magazijn.

Tuinmeubelen, tuinbanken en ligbedden

Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u ook de mogelijkheid om lekker te kunnen zonnen in uw eigen tuin. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ligbedden of tuinbanken. Of wilt u nog net van die laatste zonnestralen genieten aan de andere kant van uw tuin? Breid dan uw tuinset uit met bijpassende tuinstoelen. Wilt u niet dat uw kussens nat worden of verkleuren of heeft u geen ruimte om ze op te bergen misschien is een kussenbox dan iets voor u. Het bergt uw kussens makkelijk en snel op.

Wilt u wel lekker met uw benen om hoog zitten maar heeft u geen ruimte voor een extra ligbed? Denk dan aan onze handige voetenbanken! Deze zijn makkelijk om erbij te pakken en nemen weinig ruimte in beslag. Op deze manier kunt u ook lekker met de benen om hoog zitten en hoeft u geen extra ligbed aan te schaffen.

Tuinmeubelen bestellen bij Plaggenmarsch

Bent u nieuwsgierig geworden naar al onze tuinmeubelen? Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment aan producten. Hierbij kunt u denken aan mooie tuinsets, loungesets, diningsets, tuintafels, ligbedden, voetenbanken, tuinbanken, kussenboxen en tuinstoelen van geweldige kwaliteit.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken