• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. Op woensdag 1 september is de winkel gesloten om de collectie aan te vullen. In de maand September is de winkel van dinsdag tot zaterdag geopend, iedere maandag is...

Producten van Terra Easyfoot

Terra Easyfoot
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Terra Easyfoot

Terra Easyfoot is een bedrijf die parasolvoeten verkoopt. Deze parasolvoeten zijn erg uniek en worden volledig onder de grond geplaatst, u ziet deze parasolvoet dus niet. Dit zorgt ervoor dat u veel ruimte bespaart en dat de parasolvoet u niet in de weg staat. Dankzij de unieke vorm is de Terra Easyfoot zeer sterk, maar toch licht in gewicht.

Als u de Terra Easyfoot wil plaatsen dan is dat zo gedaan. U plaatst de parasolvoet rechtstreeks in de grond en is dus zo gedaan. Doordat er geen beton aan te pas hoeft te komen kan de voet bovendien direct worden gebruikt.

Parasolvoet kopen?

Bent u opzoek naar een parasolvoet? Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft een breed assortiment parasolvoeten direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben onder andere eenvoudig verplaatsbare parasolvoeten met wieltjes, zware stevige parasolvoeten en parasolvoeten die vast te zetten zijn in de grond.

Door gebruik te maken van een stevige, goede parasolvoet, voorkomt u dat de parasol omvalt of wegwaait. Naast dat dit lastig en vervelend kan zijn, kan dit ook voor gevaarlijke situaties zorgen.

Bestel een goede, stevige parasolvoet bij Plaggenmarsch in Hardenberg en geniet van een heerlijk plekje in de schaduw!

Schaduw

Opzoek naar de beste parasol, schaduwdoeken of partytenten voor uw tuin? Bij Plaggenmarsch tuinmeubelen vindt u een groot assortiment aan: stokparasols, zweefparasols, schaduwdoeken, partytenten en alle accessoires. De zon kan fijn zijn, maar af en toe wil je liever genieten in de schaduw, omdat het soms gewoon weg te warm is. Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan! U heeft keuze uit meer dan 250 schaduwproducten. Zodra u uw perfecte product gevonden heeft, leveren wij deze ook nog binnen 1 tot 8 werkdagen bij u thuis af.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken